Gratis verzending boven €50
Voor 14:00 besteld morgen in huis
Ruime assortiment

Reviews

Soof

"Hey :) Anja Wat een leuk gesprek hebben we gehad in de winkel. Eerst best sip dat Zoes! gaat stoppen, nu nieuwsgierig naar je volgende stap. Geheimzinnig hoor, maar heb geduld!"

Lynn

"Wat een leuke en fijne winkel! Veel keuze in verschillende kadootjes, aanrader!"

Lianne

"Ik heb een bijzondere originele olijvenbak gevonden bij ZOES ! Ook nog leuke armbandjes gekocht waar ik blij mee ben en een ' kletspot '. Het was mijn eerste bezoek en werd zo gezellig geholpen. "

Rina

"Wat een verrassing! Een paar uur na de bestelling aan huis geleverd. Prachtig ingepakte kadootjes en nog een lekker geurzakje en een handgeschreven bedank kaartje erbij. Super service, heel erg bedankt. "

Miranda

"Super lief!! De oprechte aandacht die Anja heeft voor haar klanten in een warme en fijne geurende winkel, een must om deze winkel te kennen. Liefs Miranda"

Esther Leusink

"Zojuist mijn bestelling uitgepakt , een mooie agendavulling van Zuss. Zo leuk ingepakt met een leuk handgeschreven kaartje erbij. Zo leuk om te merken dat je bestelling met liefde is bereidt. Ga er zeker vaker bestellen. Bedankt!"

Anneke

"Goedemorgen Zoes, Ik heb het pakketje ontvangen in goede staat, is heel leuk! Bedankt voor de snelle verzending. Super! "

Lis

"Hallo Anja, Supersnelle levering, leuk verpakt en een mooi tijdschrift erbij, Ik ben er blij mee, en nogmaals bedankt Groetjes Lis"

Marian

"Zojuist pakket ontvangen, wat gezellig ingepakt. Dank je wel Groet Marian"

Christel

"Vandaag het pakketje ontvangen. Leuk ingepakt, bedankt:) "

Miranda

"WOUW! wat is Zoes! verhuisd naar een prachtige plek! Je had altijd al zo’n heerlijk winkeltje om in te struinen, maar nu; WOUW Tot gauw! Miranda"

Hans

"Supergave winkel! Altijd wanneer in Soest ben moet ik echt even naar binnen! "

Lotte

"In het echt nog leuker! Supermooie tas van Bag2Bag. Prima feetback en snelle service. Dankjewel Anja"

Isabelle

"Net mijn bestelde artikelen ontvangen. Superleuk verpakt. Topservice. Dank ook voor de attentie die erbij zat. Groet Isabelle"

Rowan

"Trost mag je zijn met je winkel. Trots op je mam!!"